Huwelijksfeesten
Vrijgezellenfeest

 
Alles voor huwelijksfeest, trouwen en bruiloft.
 

Home
Beginpagina

Categorieën
Huwelijksfeest Catering
Huwelijksfeest Trouwauto
Huwelijksfeest Fotograaf
Huwelijksfeest Thema
Huwelijksfeest Bands
Huwelijksfeest Diner
Huwelijksarrangement
Trouwringen
Vrijgezellenfeest

Trouwfeest per provincie
Huwelijksfeest Groningen
Huwelijksfeest Friesland
Huwelijksfeest Drenthe
Huwelijksfeest Overijssel
Huwelijksfeest Gelderland
Huwelijksfeest Flevoland
Huwelijksfeest N- Holland
Huwelijksfeest Z- Holland
Huwelijksfeest Utrecht
Huwelijksfeest Zeeland
Huwelijksfeest N- Brabant
Huwelijksfeest Limburg

Adverteren
Druk hier als u wilt adverteren op deze site

Link Partners
Huwelijksfeest links

Contact

   

Vrijgezellenfeest nl
Wilt u een vrijgezellenuitje organiseren of een vrijgezellenfeest? Dan bent u bij ons op de goede plaats. Deze vrijgezellenfeest site is de startpagina voor een vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje. Hier vind u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde feesten, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle dag of avond.

Wij hebben een breed aanbod van themafeesten, vrijgezellenuitjes, strip acts, feest locaties, workshops, actieve uitjes, borrels, bachelorparty, of hoe u het feest maar noemen wilt.

 

Vrijgezellenfeest overzicht nl

 
Creatief uitje van Kunstbasis
Creatief vrijgezellenfeestje vieren? Bij KunstBasis kunt u terecht voor een breed aanbod aan leuke en creatieve workshops! Het aanbod varieert van een gezellige mozaïekworkshop tot expressieve schilder en graffitiworkshops. KunstBasis biedt uitgebreide workshops aan op locatie en voor grotere groepen!

Dus als u iets te vieren heeft of gewoon een leuke dag wil organiseren voor uw collega's, kinderuitje of vrijgezellenuitje neem dan contact op met KunstBasis! Mail ons of bel 06-34021843 en reserveer een workshop naar uw keuze!

Creatieve workshops

   

Partycentrum en Themarestaurant Het Lelijke Hof 
Een vrijgezellenfeest werd nog nooit zo leuk! Het Lelijke Hof is dan ook de plek voor een spetterende vrijgezellenavond. Wij zorgen voor een complete avond uit, waar nog lang over nagepraat zal worden. Niets zal ontbreken: onbeperkt eten, drankjes, muziek en entertainment.
Natuurlijk wordt “de vrijgezel” niet vergeten! De hofbewoners besteden op een leuke wijze wat extra aandacht aan jullie (onze) eregast.
Bekijk voor meer informatie betreft de data en prijzen van onze avonden in het themarestaurant onze website: www.hetlelijkehof.nl.

Tilburg

 

   

Indoor Paintball Noordhaghe
Aan de Kerketuinenweg 29 te Den Haag, wordt als aanvulling op het aanbod van sportschieten met diverse wapens, aan iedereen de mogelijkheid geboden om te kunnen paintballen zonder afhankelijk te zijn van het weer of eigen materiaal. Wij hebben gekozen voor zachte kussens om je achter te verstoppen op het veld om verwondingen te voorkomen.

Om het geheel iets extra's te geven gebruiken wij een laser RGB 1,1 Watt full colour, 10.000 Watt verlichting, rookmachine en een 2 x 1000 Watt's geluids installatie.

Den Haag
 
   

Top Tours voor uitjes in Amsterdam
Top Tours is een jong en enthousiast organisatiebureau gespecialiseerd in groepsarrangementen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten in hartje Amsterdam! Boek bij ons een gezellige stadswandeling, proeverij, workshop of een compleet dagarrangement. Ook vind je op deze website de leukste diner- en lunchgelegenheden, individuele rondleidingen en interessante weetjes over Amsterdam op ons weblog "Euh Mokum?"

Wil je meer informatie of heb je een vraag over een excursie, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen via e-mail of telefoon. Wil je een vrijblijvende offerte? Vul dan ons formulier zo volledig mogelijk in en wij sturen binnen enkele dagen een offerte.

Amsterdam

Vrijgezellenfeest Vrijgezellendag

   

De Kunstpraktijk
De Kunstpraktijk te Veldhoven verzorgt creatieve workshops ‘op maat’ voor kinderen en volwassenen. De atelierlessen zijn bedoeld voor zowel ‘male’ als ‘female’. Tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest kunt u bij De Kunstpraktijk onder deskundige begeleiding onder het genot van een drankje en een hapje werken met klei of mozaïek. Ook kunt u papier scheppen, tekenen en schilderen, etc.
In onderling overleg komt een thematiek tot stand die door de groep verder wordt uitgewerkt. Behalve in eigen atelier kunnen de workshops ook op ‘locatie’ plaatsvinden. De workshops kunnen overdag, ’s avonds en in het weekend plaatsvinden.
De woensdagavond is gereserveerd voor individuele lessen.
Meer informatie via www.dekunstpraktijk.nl en
040 - 290 47 82 / 06 - 53 60 27 04.

Veldhoven