Huwelijksfeesten
Utrecht

 
Alles voor huwelijksfeest, trouwen en bruiloft.
 

Home
Beginpagina

Categorieën
Huwelijksfeest Catering
Huwelijksfeest Trouwauto
Huwelijksfeest Fotograaf
Huwelijksfeest Thema
Huwelijksfeest Bands
Huwelijksfeest Diner
Huwelijksarrangement
Trouwringen
Vrijgezellenfeest

Trouwfeest per provincie
Huwelijksfeest Groningen
Huwelijksfeest Friesland
Huwelijksfeest Drenthe
Huwelijksfeest Overijssel
Huwelijksfeest Gelderland
Huwelijksfeest Flevoland
Huwelijksfeest N- Holland
Huwelijksfeest Z- Holland
Huwelijksfeest Utrecht
Huwelijksfeest Zeeland
Huwelijksfeest N- Brabant
Huwelijksfeest Limburg

Adverteren
Druk hier als u wilt adverteren op deze site

Link Partners
Huwelijksfeest links

Contact

   
Vrijgezellenfeest Utrecht
Wilt u een vrijgezellenuitje organiseren of een vrijgezellenfeest? Dan bent u bij ons op de goede plaats. Deze vrijgezellenfeest site is de startpagina voor een vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje. Hier vind u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde feesten, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle dag of avond.

Wij hebben een breed aanbod van themafeesten, vrijgezellenuitjes, strip acts, feest locaties, workshops, actieve uitjes, borrels, bachelorparty, of hoe u het feest maar noemen wilt.

 
Vrijgezellenfeest Utrecht
   

Feesten en feest locaties in Utrecht
Holland Feesten.nl is uw feest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Als u liever uw feestje thuis viert kunt u ook bij ons terecht! Bekijk de site voor bijvoorbeeld versiering en verkleedkleren voor een kinderfeestje thuis of attributen voor Sara en Abraham.

 

Feesten en feest locaties in Utrecht
   

Workshop buikdansen bij een vrijgezellenfeest.
Fidance verzorgt workshops buikdansen bij vrijgezellenfeesten en cursussen buikdans. De buikdanscursussen en workshops worden in Utrecht gegeven. De lessen worden verzorgd door de Turkse danseres/docente Fidan.

Fidance is gespecialiseerd in het organiseren van workshops buikdansen voor vrijgezellenbijeenkomsten. De danszaal is voorzien van spiegels en een oosterse zithoek, waar u gezellig kunt genieten van oosterse hapjes en drankjes. Fidance zorgt voor orientaalse danskleding voor de vriendinnen en een speciaal met de hand gemaakte danscostuum voor de bruid.

 

   

Verbeeldingskracht in het centrum van Utrecht
Creatieve activiteiten op de meest inspirerende plek aan de Oudegracht in Utrecht
Onze workshops worden op maat aangeboden. Beeldende technieken, gecombineerd met fun. Maar eventueel ook met methoden uit de (bedrijfs) psychologie en theatrale werkvormen. Uiteraard geven deze workshops veel plezier en ontspanning, maar er kan ook een “ serieuze” doelstelling worden ingebracht. Een boottocht, diner of een feest zijn mogelijkheden om er een complete dag van te maken.

Onze prachtige middeleeuwse werfkelders in hartje centrum zijn een begrip. De rust van water, de stilte van oude kastanjebomen en de mooie gewelven. Slechts een trap scheidt de bezoeker van de hectiek van alledag.