Huwelijksfeesten
Huwelijksfeest Trouwauto

 
Alles voor huwelijksfeest, trouwen en bruiloft.
 

Home
Beginpagina

Categorieën
Huwelijksfeest Catering
Huwelijksfeest Trouwauto
Huwelijksfeest Fotograaf
Huwelijksfeest Thema
Huwelijksfeest Bands
Huwelijksfeest Diner
Huwelijksarrangement
Trouwringen
Vrijgezellenfeest

Trouwfeest per provincie
Huwelijksfeest Groningen
Huwelijksfeest Friesland
Huwelijksfeest Drenthe
Huwelijksfeest Overijssel
Huwelijksfeest Gelderland
Huwelijksfeest Flevoland
Huwelijksfeest N- Holland
Huwelijksfeest Z- Holland
Huwelijksfeest Utrecht
Huwelijksfeest Zeeland
Huwelijksfeest N- Brabant
Huwelijksfeest Limburg

Adverteren
Druk hier als u wilt adverteren op deze site

Link Partners
Huwelijksfeest links

Contact

   

Rolls Rent, de Trouwauto Specialist!
Rolls Rent is geboren uit de passie voor werelds meest prestigieuze automerk, de Rolls Royce. Na aanschaf van een Rolls Royce Silver Shadow I bleek er genoeg animo te zijn om deze te gaan inzetten als trouwauto. Van het één kwam het ander en dit zorgde in 1995 voor de geboorte van Rolls Rent.

Mocht u interesse hebben in het huren van een Rolls Royce voor de mooiste dag van uw leven dan staan wij altijd voor u klaar, zowel 's avonds als in het weekend. Uw feestdag staat bij ons voorop!

Onze service kent geen grenzen als het gaat om het tevreden stellen van onze klanten. Indien u na het feest naar uw huis of hotel gereden wilt worden, kunt u ook gebruik maken van onze 'Huwelijkse Nachtservice', welke ook tegen een voordelig tarief berekend zal worden.

Trouwauto verhuur
 

Classic Cars Jorritsma
Uw trouwdag is een bijzondere dag en wij staan voor u klaar om deze dag met één van onze auto's helemaal compleet te maken.

Bij Classic Cars Jorritsma heeft u de keuze uit verschillende auto's, van klassieke sedan tot cabriolet, met chauffeur of zonder.

Wij zullen vereerd zijn om uw trouwrit te verzorgen!

Natuurlijk kunt u ook één van onze auto's huren voor een gezellig dagje uit. Trouwen is bij ons geen eis. Als u uw partner een keer wilt verrassen met een dagje uit in één van onze auto's bent u bij Classic Cars Jorritsma ook aan het goede adres. U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom in het pitoreske plaatsje Bolsward te Friesland.

Klassieke trouwauto's
   

Hans Classic Cars
Uw trouwdag moet een onvergetelijke gebeurtenis worden, laat daarom ons voor het trouwvervoer zorgen dan zorgen wij ervoor dat u die onvergetelijke dag krijgt.

Bezoek onze showroom in Hoevelaken en bezichtig onze collectie die varieert van een Mini-cooper cabrio tot een Grehound bus van wel 12 meter lang, van een Rover uit 1928 tot een nieuwe Porsche boxster.

Klassieke trouwauto's