Huwelijksfeesten
Huwelijksfeest Thema

 
Alles voor huwelijksfeest, trouwen en bruiloft.
 

Home
Beginpagina

Categorieën
Huwelijksfeest Catering
Huwelijksfeest Trouwauto
Huwelijksfeest Fotograaf
Huwelijksfeest Thema
Huwelijksfeest Bands
Huwelijksfeest Diner
Huwelijksarrangement
Trouwringen
Vrijgezellenfeest

Trouwfeest per provincie
Huwelijksfeest Groningen
Huwelijksfeest Friesland
Huwelijksfeest Drenthe
Huwelijksfeest Overijssel
Huwelijksfeest Gelderland
Huwelijksfeest Flevoland
Huwelijksfeest N- Holland
Huwelijksfeest Z- Holland
Huwelijksfeest Utrecht
Huwelijksfeest Zeeland
Huwelijksfeest N- Brabant
Huwelijksfeest Limburg

Adverteren
Druk hier als u wilt adverteren op deze site

Link Partners
Huwelijksfeest links

Contact

   

Vrijgezellenfeest met thema
Wilt u een vrijgezellenuitje organiseren of een vrijgezellenfeest? Dan bent u bij ons op de goede plaats. Deze vrijgezellenfeest site is de startpagina voor een vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje. Hier vind u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde feesten, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle dag of avond.

Wij hebben een breed aanbod van themafeesten, vrijgezellenuitjes, strip acts, feest locaties, workshops, actieve uitjes, borrels, bachelorparty, of hoe u het feest maar noemen wilt.

 

Vrijgezellenfeest themafeest
 

Gooische Partyvloot Muiden
Met een telefoontje is het voor ons allemaal begonnen. Direct aan de telefoon hadden wij een gezellig contact met de kantoorcrew van de Gooische Partyvloot. We waren nog niet eens getrouwd maar werden toch al gefeliciteerd. Alle ins & outs werd ons verteld en we hebben dan ook maar direct een afspraak gemaakt om het partyschip waarop getrouwd kan worden te gaan bezichtigen.

Dat was trouwens een hele verrassing….Onze huwelijksinzegening aan boord van een schip, dat was precies wat wij in gedachten hadden. Als we dan het huwelijksbootje instappen dan maar gelijk letterlijk & figuurlijk. Eenmaal aan boord van het schip waren we direct verkocht. Dit was De locatie waar we ons jawoord wilden geven. Een bruiloftsprogramma op maat is samen met de kantoorcrew vol enthousiasme in elkaar gesleuteld. Achteraf gezien hebben we net zoveel voorpret gehad als op ONZE ECHTE huwelijksdag. Het was perfect. De sfeer en de hele entourage, de locatie, de vriendelijke scheepscrew, het heerlijke eten, de gezellige muziek, vrolijke gasten…en ga zo maar door. Laten we vooral niet vergeten te zeggen dat de huwelijksinzegening aan boord echt een onvergetelijke ervaring is geweest.

 

Trouwen Themafeest
   

Sixties themafeesten met The Surphonics
The Surphonics is een jaren zestig popgroep en speelt in de 'klassieke' popbezetting: slaggitaar, sologitaar, bas en drums en dat is te horen ook! De band speelt vooral Rock and Roll, Surf- en Beatmuziek uit de jaren 60. The Beach Boys, The Beatles, Chuck Berry, Elvis Presley en Buddy Holly, zijn bands en artiesten die onder andere op hun repertoire voorkomen. In november 1999 is Surphonics uitgeroepen tot één van de beste sixties cover bands van Nederland. Zij ontvingen de meeste punten van zowel het publiek als de vakjury van AVRO's Steenen Tijdperk. Daarnaast waren zij ook al eens te bewonderen in Ahoy Rotterdam.

Het succes van de optredens van The Surphonics is onder meer te danken aan het enthousiasme en de sixties-act waarmee deze jongens elke keer weer hun optredens verzorgen. Zij spelen in jaren 60 kleding en hun instrumentarium is volledig sixties.

Naast de band The Surphonics kunt U ook nog twee spetterende showblokken verwachten van de zanger Kees Versluys (bekend van o.a. De Soundmixshow en het Nationale Songfestival) met een spetterende Elvis Presley act en een Flower Power act.

 

Huwelijk Themafeest Sixties