Huwelijksfeesten
Huwelijksfeest Fotograaf

 
Alles voor huwelijksfeest, trouwen en bruiloft.
 

Home
Beginpagina

Categorieën
Huwelijksfeest Catering
Huwelijksfeest Trouwauto
Huwelijksfeest Fotograaf
Huwelijksfeest Thema
Huwelijksfeest Bands
Huwelijksfeest Diner
Huwelijksarrangement
Trouwringen
Vrijgezellenfeest

Trouwfeest per provincie
Huwelijksfeest Groningen
Huwelijksfeest Friesland
Huwelijksfeest Drenthe
Huwelijksfeest Overijssel
Huwelijksfeest Gelderland
Huwelijksfeest Flevoland
Huwelijksfeest N- Holland
Huwelijksfeest Z- Holland
Huwelijksfeest Utrecht
Huwelijksfeest Zeeland
Huwelijksfeest N- Brabant
Huwelijksfeest Limburg

Adverteren
Druk hier als u wilt adverteren op deze site

Link Partners
Huwelijksfeest links

Contact

   

Huwelijks fotografie Koolen
Daar wij geen standaard reportage maken, maar altijd helemaal aangepast aan de wensen van het bruidspaar, is helaas ook geen standaard prijs te noemen. Het bruidspaar zelf bepaalt wat ze wel en niet gefotografeerd wil hebben en hoeveel men wenst uit te geven.
Moet het een groot boek worden met veel, of juist een album met weinig foto's ?
Persoonlijk zie ik liever een album uitgevoerd met weinig foto’s, maar dan wel met schitterende aparte vergrotingen, of eventueel een complete digitale reportage.

Ruim 10 jaar geleden zijn wij al begonnen met digitale beelden te verwerken, toen nog experimenteel. In 1997 brachten wij als eerste een geheel digitale huwelijks reportage op de markt. Sinds1997 is er natuurlijk veel verbeterd op het digitale gebied. Wat wij nu digitaal creëren is niet in een paar woorden uit te leggen, dat moet je gezien hebben. Wanneer ik het toch in een paar woorden moet samenvatte zou ik zeggen
“wat u kunt dromen, kunnen wij maken”

Natuurlijk alles weer in overleg met het bruidspaar. Zelfs het album wordt door ons, indien men dat wenst , met de hand gemaakt naar hun smaak en uitstraling en uiteraard hun budget.

Huwelijksfeest Fotograaf
 

Joost Duppen dé Huwelijksfotograaf
De enige tastbare herinnering die overblijft, buiten de trouwringen om, is een goed fotografisch verslag van jullie trouwdag.

Je huwelijksdag is een dag om nooit meer te vergeten, daarom wil je de zekerheid hebben dat de mooiste dag van je leven goed wordt geregistreerd.

Een schitterende bruidsreportage helpt beslist om de herinnering vast te houden.

Om een echt sprekende reportage te maken wil ik vooraf uitgebreid kennismaken met mijn bruidspaar. Weten wie ik voor de camera krijg. Weten hoe iemand zich graag op de foto's wil zien.

Uitgebreid de dag doornemen hoort daar ook bij. Kortom, ik wil goed voorbereid zijn want dan ben ik een en al oog en oor en kan ik scherp reageren op gebeurtenissen.

Grappige, ontroerende, bijzondere momenten; door een snelle, alerte manier van fotograferen pak ik ze allemaal. Dat zie je in mijn reportages. Altijd duikt het onverwachte ergens op.Een grappig kinderkoppie, een traantje hier of daar. Ik krijg daar altijd leuke reacties op.

Jullie bepalen samen, met mijn advies; welke opnamen afgedrukt worden en het type album waarin de fotoreportage verwerkt moet worden.

Huwelijksfeest Fotograaf
   

Bruidsreportage van  Ben v.d. Belt
Voor supermooie trouwfoto's en portretfotografie moet u bij mij zijn.
Dàt is mijn 'ding'... :-)

Al ruim 35 jaar ben ik werkzaam als vakfotograaf. Uiteraard vind ik het nog steeds ontzettend leuk om te doen en dat ziet u terug in de resultaten. U kunt bij mij helemaal zelf uitkiezen wat u hebben wilt en daarom kan ik, naast de 'normale', klassieke, romantische en spontane foto's,

U kiest zelf uit welke foto's u neemt en welke niet: Zo simpel.

Ik ben voor (bijna) alles in, dus u mag zeggen hoe u het hebben wilt. Doordat ik géén dure winkel heb, maar een eenvoudige kantoorruimte met een studio er naast, hoef ik ook geen dure huur te betalen en dat maakt het voor u dan ook weer betaalbaarder...

Er wordt wel eens gedacht dat ik alleen 'heel aparte' foto's maak, maar dat is natuurlijk niet zo:
uiteraard maak ik ook klassieke, romantische foto's. Geen probleem: Wat jullie willen! Uiteraard is een combinatie van beide ook mogelijk; u beslist!

Huwelijksreportage Trouwfeest