Huwelijksfeesten
Huwelijksfeest Diner

 
Alles voor huwelijksfeest, trouwen en bruiloft.
 

Home
Beginpagina

Categorieën
Huwelijksfeest Catering
Huwelijksfeest Trouwauto
Huwelijksfeest Fotograaf
Huwelijksfeest Thema
Huwelijksfeest Bands
Huwelijksfeest Diner
Huwelijksarrangement
Trouwringen
Vrijgezellenfeest

Trouwfeest per provincie
Huwelijksfeest Groningen
Huwelijksfeest Friesland
Huwelijksfeest Drenthe
Huwelijksfeest Overijssel
Huwelijksfeest Gelderland
Huwelijksfeest Flevoland
Huwelijksfeest N- Holland
Huwelijksfeest Z- Holland
Huwelijksfeest Utrecht
Huwelijksfeest Zeeland
Huwelijksfeest N- Brabant
Huwelijksfeest Limburg

Adverteren
Druk hier als u wilt adverteren op deze site

Link Partners
Huwelijksfeest links

Contact

   

Locatie voor uw huwelijksfeest én trouwlocatie in Utrecht
Door de romantische ligging aan de oever van het Utrechtse riviertje de Vecht is Party- en Congrescentrum Het Vechthuis een smaak- en stijlvolle locatie voor uw huwelijksfeest. Het Vechthuis biedt verschillende mogelijkheden voor een verzorgd feest. Sinds enkele jaren is Het Vechthuis eveneens geselecteerd als trouwlocatie in Utrecht.

U kunt zelfs met uw gasten arriveren per boot. Tijdens de rondvaart kunt u de receptie houden om hierna uw diner of feest voort te zetten in Het Vechthuis. Deze unieke gebeurtenis maakt u bruiloft helemaal af.

Hieronder treft u een aantal mogelijkheden aan voor een perfect verzorgd feest. Het zijn slechts voorstellen! Als u anders wenst, graag uw eigen ideeën ziet verwezenlijkt, bel ons dan even of kom langs voor een gesprek. Samen met u zorgen wij voor een onvergetelijk feest!

Huwelijksfeest Diner Utrecht

   

Chalet Fontaine is een officieel erkende trouwlocatie!
Chalet Fontaine is de ideale locatie voor huwelijksvoltrekkingen, recepties, diners en/of feestavonden. Het bruidspaar heeft de beschikking over de schitterende sfeervolle locatie met tal van mogelijkheden voor een unieke en persoonlijk vormgegeven huwelijksdag.

U en uw gasten worden door ons persoonlijk ontvangen en wij zullen de gehele dag begeleiden met een vast team aan medewerkers. Bij mooi weer kunt u genieten van de tuin met sfeervolle terrassen. Hier prijkt ook het Tuinchalet, een gezellig bruin café voor groepen van 10 tot 80 personen.
De Cappettizaal (vanaf 20 personen) is voorzien van een bar over de gehele lengte van de zaal. Deze ruimte biedt de mogelijkheid voor zowel gezelschappen van 20 tot 200 personen in informele sfeer. Mogelijkheid bestaat om deze ruimte af te wisselen met het Tuinchalet (bijvoorbeeld voor de huwelijksvoltrekking en/of aperitieven).
De Tuinzaal (vanaf 80 personen) biedt de mogelijkheid tot het ter plaatse bereiden van vis- en vleesgerechten vanuit de open keuken. Een sfeervolle openhaard in een aparte nis zorgt voor een intieme sfeer tijdens een aperitief of een gezellig 'onderonsje'. De Tuinzaal staat in directe verbinding met de tuin en buitenterrassen.

Wij presenteren uiteenlopende all-in arrangementen met een ruime keuze uit culinair, dranken, aankleding en entertainment zodat u vooraf een totaalprijs af kunt spreken om te voorkomen dat u achteraf alsnog boven het beoogde budget uit kunt komen.

Huwelijksfeest Diner Kaatsheuvel