Huwelijksfeesten
Huwelijksfeest Bands

 
Alles voor huwelijksfeest, trouwen en bruiloft.
 

Home
Beginpagina

Categorieën
Huwelijksfeest Catering
Huwelijksfeest Trouwauto
Huwelijksfeest Fotograaf
Huwelijksfeest Thema
Huwelijksfeest Bands
Huwelijksfeest Diner
Huwelijksarrangement
Trouwringen
Vrijgezellenfeest

Trouwfeest per provincie
Huwelijksfeest Groningen
Huwelijksfeest Friesland
Huwelijksfeest Drenthe
Huwelijksfeest Overijssel
Huwelijksfeest Gelderland
Huwelijksfeest Flevoland
Huwelijksfeest N- Holland
Huwelijksfeest Z- Holland
Huwelijksfeest Utrecht
Huwelijksfeest Zeeland
Huwelijksfeest N- Brabant
Huwelijksfeest Limburg

Adverteren
Druk hier als u wilt adverteren op deze site

Link Partners
Huwelijksfeest links

Contact

   

Boekingskantoor bands voor huwelijksfeest
Indien je op zoek gaat naar een band voor je huwelijk of feest blijkt dit nog niet zo eenvoudig te zijn. De muzikale ondersteuning is een vitaal onderdeel voor het welslagen van je feest. De eerste moeilijkheid dient zich al aan bij het startpunt: Waar te beginnen!

Wij staan voor duidelijke informatie en promoten alleen bands, waarmee we persoonlijk bekend zijn. Prijzen, biografie, repertoirelijsten, foto's en geluidsfragmenten zijn eenvoudig online te lezen en te beluisteren, waardoor je een goede eerste indruk krijgt. Tenslotte kun je de bands 'live' bezoeken op een 'presentatie', waar je ook je persoonlijke wensen kenbaar kunt maken. Presentaties zijn speciaal georganiseerde sessies voor geïnteresseerden.

Onze jarenlange ervaring en know-how dragen bij tot het vinden van de juiste afstemming tussen klant en band. De artiest draagt zorg voor het muzikale gedeelte, wij voor de naleving van de onderlinge afspraken.

huwelijksfeest band
 

Feestband Boogie Time
Hebt u een huwelijksfeest te vieren? En wilt u een orkest waarbij u op al uw muzikale wenken bediend wordt?

Dan is BoogieTime de perfecte keuze! Dit ervaren en enthousiaste team staat garant voor de juiste muzikale invulling op ieder huwelijksfeest of evenement en bespeelt moeiteloos kleine en grote podia in de sfeervolle ambiance van een huwelijksfeest of bruiloft, waarbij mensen, luisterend of swingend, helemaal uit hun dak gaan! Dus als een feest echt af moet zijn, is BoogieTime de juiste keuze!

Erna - zang
Bert - zang
Allard - bas en drums
Walter - gitaar
Hans - toetsen en bas
Erjan - drums, toetsen en zang

   

Bruiloftband "What Ever"
Een All-round band die door hun veelzijdigheid en ervaring duidelijk een eigen "gezicht" heeft gekregen, of u een bruiloft, familiefeest, bedrijfsfeest, markt, braderie, feesttent hebt het kan bij ons allemaal.

Veel humor, goede presentatie, en daarbij een verzorgde kleding zorgen ervoor dat alles er ook goed uit ziet.

Bij ons geen onnodige ( lange ) pauzes, maar lekker doorspelen, dit vinden wij net zo belangrijk als u, dit zorgt ervoor dat de sfeer altijd optimaal blijft.

Met ons uitgebreid Repertoire dat bestaat uit "gouwe ouwe" , Disco, rock, country, Italiaans, ballads en natuurlijk ook de hits van deze tijd maakt het ons mogelijk om jong en oud steeds weer te boeien en te amuseren.

Bruiloftband